Time is now:

Tuesday, November 10, 2009

annyeong ha seyo....

yezza...dah berkulat dah blog ni eh..sume angkara tuan punya blog yang hamat bz dengan kehidupan cybernye..wakakaka..mana taknya..asyik bercucuk tanam...menuai..g masak kat cafe plak..ish. not good..not good...kalu la betul2 dapat duit takpe la jugak kan..ni rasa2nya macam nak kene carpal tunnel syndrome jek..ish..mintak di jauhkan.. ye la kan asyik tangan melekat kat mouse jek. anyway, so far life has been good. alhamdulilah. semenjak raya updates, all of us has been blessed with good health and wealth (ni esp. dlm games in facebook..wakakaka) walaupun ada yang selsema batuk but nothing serious. so many things to tell, dunno where to start first. the kids are getting wittier by the day. so many questions to answer and too little patience! sigh. without realising my pink ranger is almost 15months..and little ranger no more a little boy who only wish for toys...now he has a bigger wish! or should i say demand..since daddy has stop travelling, no more tagging daddy to his so called workplace. no more flying n staying in hotels. so, every now and then, he will ask: bila kita nak tido hotel? saya suke tido hotel.

amboi2..ingat mummy n daddy chop duit eh. in most recent incident,

LR has his eyes glued on d tv, Pink Ranger busy menterbalikkan rumah, daddy was just starting to read newspaper and mummy was about to eat her dinner...

LR: daddy, I want to go to HongKong Disneyland!

Mummy & Daddy: what?? nak pergi mana abang?

LR: saya nak pergi HK Disneyland..saya suka pergi Disneyland...

Daddy: hmmm tunggu daddy simpan duit dulu eh.

See, budak2 skrang, demand dorang cukup tinggi. dulu my time setakat nak mintak pergi jalan shopping complex tu pun kalau tak kena gaya dah kene jeling dah tuh. ni, dah bawak g jalan almost every week..siap demand nak g hotel pulak. ish ish ish..bertuah sungguh budak2 ni kan.
yang si adik pulak dah pandai bergaya pose ala2 perempuan melayu terakhir. handbag pun dah ada 2-3. kemain lagi tau. hmm..


abang with his rambut pacak ala porcupine to school...siap pakai hair gel lagi.


start reading from early age..dah baca buku tom clancy woo..

2 comments:

Ina said...

haaa dh bercahaya blk dh blog ni. kalau tk tu bersawang sgt terlindung matahari kt ats tu kak kim hehe. mcm biasa mmg geli hati je baca psl keletah bdk berdua ni. LR tu amboi ensemnyer dgn rambut pacak. itu kalau nyamuk pn takut kot nk hinggap. tajam sgt hehe

DayahZaba said...

makin sexy la hanjavascript:void(0)a weet weettttt..
kak kim, kalau rajin visit my blog ..www.payungmerahjambu@yahoo.com