Time is now:

Monday, September 28, 2009

Hellooooo.....

Wah..it has been so long this blog has been abandoned. Ni sume gara2 dok farming n jadik Minah Sorot kat FB la nih..ish..ish..ish..not good..not good. Well, before its too late..Minal aidil wal Fa izin to u all. Semoga Aidilfitri kali ini menyeronokkan..buat yang first time beraya as husband n wife, happy first raya together, and for those yang first time celebrate as a parent, happy raya..sure enjoy shopping for baju raya kan! As for us, last year raya, Hana was still in confinement but now she's a handful! Tak boleh lepa sikit...kejap atas sofa..leka sikit dah ade kat katil..hmmm....As for the big brother, asyik kene bully je dgn adik dia..kehkehkeh..sat2..mummyyyy hana ketuk abang....mummmmyyyy hana ambik abang punye toys..ni lah sume penyeri hidup..tapi kadang2 tuh leh mendidih gak la darah mummy n daddy nih.

Lastly, let me end this entry with our latest family photo taken during our raya trip to Kampung Bandar, Kemubu, Kelantan.

3 comments:

HLiza said...

Cutenya anak2 you tu! Seronok tengok gambar raya famili ..

zailamohamad said...

selamat hari raya kak..beraya di kelantan ya?? kat mana tu?? Zaila orang Bachok;)

penyapubaru said...

hehehhe alaahaiii comeynyeee (mak)
hepi hari raya kak..ilebiuu