Time is now:

Thursday, January 22, 2009

Head over heels..

At last...after looking hi n low for these two books.. managed to grab the last copy of New Moon at Times Bookstore, Cap. Square. Pergh..what a release..if not i have to wait another 2 weeks or more..mana boleh tahan sey! Apa lagi bila amoi tu cakap.."kak, ni last copy tau..u mau ka?" What kind of question is that??..New Moon??...Mesti Mauuuu...macam iklan Twisties la pulak..Bila dapat petang semalam sungguh teruja nak start baca..ingatkan after Hana sleep nak baca..aisey..time2 gini la pulak dia nak tido lambat..then, kasi dia guling2..golek2 sorang atas katil..waahh sibuk nak amik Mummy's new book.. no..no..no baby...betapa susahnya Mummy nak dapat this book senang2 jek awak nak banjirkan dengan air liur awak tu yek...citt..


In the midst of finishing chapter 1..lambatnya.



As for Eclipse, i got it at Popular, Bangunan Lee Rubber. They still have 9 books in store. So, cepat2 chop dulu. Ni stock tuk CNY nanti. So, daddy nanti silalah jaga si kenit 2 orang tu while mummy busy habiskan 2 buku ni ye. Luv u!

The last book of the Twilight Saga...Breaking Dawn...anybody know where I can get it without being waitlisted??

3 comments:

penyapubaru said...

kat mph jusco seremban2 banyak lagi... tp tak sure la sbb i tengok 1 month ago

i cari kat mph alamanda, midvelii semua takde

:)

Mummy ranger said...

ye la buku ni mcm goreng pisang panas..sume tempat dah carik..all sold out..hiks. thx for dropping by n share the info.

Sexy Mamma said...

kim... pergi kat sogo, ada bookstore kat atas skali, apa ntah nama bookstore tu.. kecik ajer... but last i tengok (yesterday-02 Feb '09) ada around 5 to 6 books lagi... good luck!

btw... I still x dpt New Moon lagi... uwaaaaa!!!!!