Time is now:

Monday, March 16, 2009

Mummy, can i have a pet?

Yesterday, while I was struggling myself to finish up folding piles of clothes; yes,banyak gile...dah tinggi mengalahkan Petronas Twin Towers gitu.....Little Ranger came to me..in his whispering mode.


Little Ranger: Mummy, can I have a pet?


Mummy: Owh...pet? What animal do you want for a pet? Dalam hati..adoilah janganla nak bela hamspter ke or any species yang sewaktu dengannya itu.



Little Ranger: He paused a sec and gave me a long look.."errrmmm..... I want a lion"


Mummy daah tegelak gilos sampai kuwar air mata...adeh..nak suruh kite sume jadik food lion ke abang ooii...ingat ni dalam cite Jojo Circus ke ade pet lion. Ngeah ngeah ngeah....pahtu terus sambung balik lipat kain baju berbakul itu...ish.



Photobucket

Abang nak bela lion macam ni ke??

6 comments:

Dandelion said...

huahua nk bela lion ke. jgn ler. silap2 esok kuar gmbr whole family front page newspaper hehehe. carik sekor yg kat toysrus. tp cnfirm yg tu xleh mengaum hehehe. ada2 je lr ni hehehe. so cute :)

HLiza said...

Ha ha ha..kalau melipat baju tu sudi2kanle menjamah dua bakul yg ada di rumah saya ni! (Apa kata baju tak payah lipat..kita buat wardrobe room macam kat tempat omputih tu..semua gantung aje..kan kan kan?"

Anyway, bela lion okay gak..takde pencuri masuk.

Mummy ranger said...

Ina,

muahaha..kesal kan..dlm banyak2 tu lion yg jadik idaman kalbu..hehehe..dia tak mo yg tipu2 nye..nak yg real..

Hliza,

huwaaa...tak mo jamah u punye bakul...tak larat dah nih...tula pasal..ade ke sesape nak invent mesin lipat baju...tlg book for me oso..
tula kan..bela lion xyah install alarm kat umah.

Kujie said...

hahahahaha.............lion tu comel lah mummy...!

mama jadi slim hari2 dok senam kena kejar dgn lion dlm rumah..hahaha


selalu juga jadi singa betina..mengaung tak hengat dunia!

Mummy ranger said...

kak jie

status singa betina tu mmg sejak azali tuk sume kaum ibu...muahahah..

bukan slim melim lagi dah..terus tinggal tulang jek gamaknye.

柯云 said...

2016-05-24keyun
michael kors outlet clearance
michael kors outlet
ray ban sunglasses wholesale
louis vuitton
ray ban outlet
ralph lauren polo shirts
hollister clothing store
cheap oakley sunglasses
nfl jerseys
hollister shirts
air jordan 4
michael kors outlet clearance
air force 1 trainers
christian louboutin sale
celine bags
michael kors outlet online
coach outlet
coach factory outlet
ray ban sunglasses outlet
michael kors outlet clearance
louis vuitton outlet online
oakley sunglasses
coach outlet store online
toms wedges
hollister clothing
louis vuitton outlet
beats by dre outlet
longchamp handbags
asics running shoes
oakley sunglasses
jordan retro 8
air max 90
ray ban eyeglasses
michael kors outlet clearance
louis vuitton outlet
air jordan shoes
air max 95
michael kors outlet
hollister clothing