Time is now:

Thursday, August 14, 2008

Geng2 dari skolah...bukan geng bas sekolah ek...

Wah...bayangkan from SPM 1992 until now 2008..dah 16 tahun we ols tinggalkan alam persekolahan. But the friendship masih maintain gitu. Actually, group we ols ni ade 6 orang member kamceng. Me, Watie, Abob, Mek, Suza n Pijah. Ni lah minah2 yang suke ponteng kelas..lepak kat kantin pegi makan nasi ayam sekali kene tangkap dengan Cikgu Disiplin, suka makan dlm classroom..we ols suke dok belakang2 sederet jek 6 orang nih...kalau sesape bawak bekal..nanti pass2 la kat dlm class tuh...sabar jeklah kan and so many other sweet memories...ahaks...tapi Suza and Pijah tu susah sket nak jumpe...yang paling rancak Me, Watie and Abob jeklah. Masing2 dah beranak pinak ..tapi duduk pun still area Keramat, Setiawangsa n Melawati. Sume nak duduk dekat2 dengan omak..gediks tau.....

Yang paling awal kawin si Mek ni hah...anak dia 6 orang. Masa sekolah dulu dia lah yang paling chubby..tapi now dia laks yang kering..penat jaga anak ramai kut. yelah dahla keje..kene handle 6 orang lagi(4 boys 2 gals)..tu tak termasuk laki dia. Lepas Mek kawin, Suza punye turn laks...minah ni dapat sorang boy..pahtu si Abob menyusul...minah ni baru jek beranakkan anak dia yang ke 3..sume boys..gambar kenduri kat bawah nih masa Abang dia kawin baru2 nih. We ols pun gather la kat sane siap mak bapak we ols pun ade sekali...rumah2 mak bapak sume dekat2 la katakan....Lepas Abob, turn gua la pulak...20012001(cantikkan date nih...eh lelebey plak gua nih..kehkehkeh) Diikuti dengan jayanya oleh Watie and Pijah after that...yang paling grand sekali kawin si Pijah lah..sebabnya dia kawin Dato Siti Nurhaliza siap nyanyi lagi tuk dia...Pijah ni at that time join kumpulan Swarasa (back up singer for Dato CT)..now gua tak tau dia buat ape lah..jaga anak kut...btw, Watie ade 2 hero and Pijah sorang hero. Eh..perasan tak..group we ols ni memang ramai dpt anak lelaki kan..




from left: Abob, Watie, Me(8 mths preggy) and Mek




Anak2 Abob masa ni x dpt di kesan, Wati Ah Teoh wif her two boys..
Me n Lil Ranger,
Mek with 2 of her kids..anak dia 6 yek u ols...
n kat belakang tu also starring...Daddy n Uncle Teoh
n baju pink tu mak Watie tengah borak dgn Maktok..
tapi gambo Maktok tak muat pulak..kehkehkeh




No comments: