Time is now:

Thursday, July 10, 2008

His new Reebok Playdoh..

Semalam Little Ranger baru teringat agaknye dia ade kasut baru ngan seluar askar baru..so, beriye iye nak pakai..siap sibuk tunjuk kat teacher dia sume...amboi..ade unsur2 suka menunjuk-nunjuk la pulak....tapi biasalah kids excited dapat barang baru kan...abis sume orang dia nak show off..daddy bought the shoes in GE Mall..ada 50- or 60% discount..tak ingatla..pahtu ngam2 size dia nih last pair..ape lagi..rembatla..tak sempat nak tunggu raya dia dah pakai dulu..khekhekhe..yang seluar askar tu mummy beli kat isetan..osh kosh ade 40% less...tiap2 ari nak pakai seluar askar dia g school...sampai naik lusuh seluar tu dibuatnye...now, at least ada 2 pasang nih orait la sket...mummy pun xyahla tiap2 ari nak kene basuh suwar askar dia tuh..jenuh tau...






2 comments:

Lily.Lulu. said...

ganas tuh lil ranger
rawkkk ~

Mummy ranger said...

woo lily..mamat ni mmg ganas...tu blm aksi dia dgn boots askar dia lagi tuh..sabar jeklah mummy dia.